po velmi úspěšném 5.ročníku Czech Mussel Week vás zveme k účasti na letošním 6. ročníku Czech Mussel Week, který bude již tradičně v září. Účastí v tomto krásném food festivalu zviditelníte váš podnik, získáte nové hosty a zvýšíte reputaci vaší restaurace!
Festival Czech Mussel Week, který pro vás letos organizujeme již šestým rokem, se osvědčil mnoha restauracím, a je velmi oblíben mezi zákazníky.
Stále rostoucí trend festivalu sklidil minulý rok další velký úspěch – v jediném týdnu se snědlo 66 tisíc porcí slávek!
PŘIPOJTE SE K ÚSPĚCHU, PŘIPOJTE SE K FESTIVALU CZECH MUSSEL WEEK.
CMW byl pro naši restauraci skvělým způsobem, jak restauraci zviditelnit pro jinou část klientely, než k nám běžně chodí. Slávky jsou opravdu skvělé téma a promo ze strany pořádající společnosti je více než dostatečné. Po celý týden byla "rezervační kniha" plná. :) Jakub Zajíc, F&B Manager, Paloma Průhonice.
Konečně rozumná akce, jak pro provozovatele, tak i pro zákazníky. Účast na Czech Mussel Week je pro nás zajímavou akcí jak zpestřit naší nabídku pro naše hosty a být součástí něčeho, co sdružuje dobré restaurace a věřím, že takováto akce dokáže, že nejsme konkurenti, ale kolegové. Andrej Veselý, Liandra pasta ristorante
Festival byl pro nás přínosem. Věříme, že se naši spokojení hosté budou vracet i při jiné příležitosti. Kateřina Kochová manažer, Altány Kampa
Czech mussel week byla velmi příjemná a povedená a pro nás hlavně úspěšná akce. Zúčastnili jsme se již v minulém roce i přesto, že jsme mimopražští:) a loni to byl Prague mussel week! Těšíme se na další ročník. Iveta Píriová, výkonná ředitelka, Hejtmanský Dvůr
Oceňujeme skvělou přípravu, medializaci a organizaci celé akce. Bistro Bobovka
Posláním společnosti HOPI FISH HUB je stát se moderním centrem logistiky a zpracování čerstvých ryb pro střední a východní Evropu a tím podporovat trend významného růstu spotřeby čerstvých ryb v tomto regionu.