Chci voucher 1+1 Přihlášení zákazník
Skip to content
Proč se účastnit festivalu?

Klíčové informace proč a jak se účastnit festivalu

6.ročník mušlového festivalu
16. 9. - 22. 9. 2024
Buďte naší součástí

Ahoj milí restauratéři,

po velmi úspěšném 5.ročníku Czech Mussel Week vás zveme k účasti na letošním 6. ročníku Czech Mussel Week, který bude již tradičně v září.
Účastí v tomto krásném food festivalu zviditelníte váš podnik, získáte nové hosty a zvýšíte reputaci vaší restaurace!

Festival Czech Mussel Week, který pro vás letos organizujeme již šestým rokem, se osvědčil mnoha restauracím, a je velmi oblíben mezi zákazníky.

Stále rostoucí trend festivalu sklidil minulý rok další velký úspěch – v jediném týdnu se snědlo 66 tisíc porcí slávek!

PŘIPOJTE SE K ÚSPĚCHU, PŘIPOJTE SE K FESTIVALU CZECH MUSSEL WEEK.

REGISTRUJTE SE DO NEJPRESTIŽNĚJŠÍHO FESTIVALU MUŠLÍ V ČR ZDE

Proč se účastnit?

  • Vyšší obsazenost - akce přiláká nové hosty, kteří váš podnik ještě neznají.
  • Výkonný marketing pro váš podnik - budete součástí masivní marketingové kampaně s vysokým dopadem a budgetem.
  • Reklama zdarma - váš podnik navíc budeme aktivně propagovat na našich webových stránkách a sociálních sítích.
  • Podpora na sociálních sítích - připravíme vám propagační materiály pro vaše sociální sítě i pro propagaci přímo ve vašem podniku.
  • Zvýšená viditelnost - media i restaurace jsou v tomto týdnu plni mušlí, tady váš podnik nemlže chybět.
  • Skvělé týdenní téma - které můžete komunikovat a stoupente tak v očích vašich hostů, kteří CZECH MUSSEL WEEK milují.
  • Zvýhodněná cena produktů - zisk pro vás.
  • Možnost otestovat nový produkt za zvýhodněnou cenu.
  • Už žádné propadlé rezervace - profesionální rezervační systém po dobu festivalu zdarma s možností vybrat zálohu na rezervaci předem.

Nizozemské mušle špičkové kvality

  • zcela očištěné – obrovská úspora času
  • 1 kg a 5 kg balení
  • jedinečný poměr lastury a masa
  • u vás do 18 hodin od výlovu
  • závoz 3x týdně během Czech Mussel Week
  • VŽDY ČERSTVÉ, TOP KVALITA

REFERENCE DO RESTARATÉRŮ:

CMW byl pro naši restauraci skvělým způsobem, jak restauraci zviditelnit pro jinou část klientely, než k nám běžně chodí. Slávky jsou opravdu skvělé téma a promo ze strany pořádající společnosti je více než dostatečné. Po celý týden byla "rezervační kniha" plná. :) Jakub Zajíc, F&B Manager, Paloma Průhonice.


Konečně rozumná akce, jak pro provozovatele, tak i pro zákazníky. Účast na Czech Mussel Week je pro nás zajímavou akcí jak zpestřit naší nabídku pro naše hosty a být součástí něčeho, co sdružuje dobré restaurace a věřím, že takováto akce dokáže, že nejsme konkurenti, ale kolegové. Andrej Veselý, Liandra pasta ristorante


Festival byl pro nás přínosem. Věříme, že se naši spokojení hosté budou vracet i při jiné příležitosti. Kateřina Kochová manažer, Altány Kampa


Czech mussel week byla velmi příjemná a povedená a pro nás hlavně úspěšná akce. Zúčastnili jsme se již v minulém roce i přesto, že jsme mimopražští:) a loni to byl Prague mussel week! Těšíme se na další ročník. Iveta Píriová, výkonná ředitelka, Hejtmanský Dvůr


Oceňujeme skvělou přípravu, medializaci a organizaci celé akce. Bistro Bobovka

Podmínky účasti

  • 1. Registrace: na webových stránkách ZDE
  • 2. Uhraďte účastnický poplatek: dle lokality a kategorie vašeho podniku
  • 3. Menu: Připravte minimálně jeden chod ze slávek v režimu 1+1 porce zdarma.
  • 4. Propagace: Podpořte akci na svých online kanálech.
  • 5. Propagační materiály: Vystavte propagační materiály, které od nás dostanete zdarma.
  • 6. Účastnící se restaurace budou nabízet svým zákazníkům 1 porci slávek (za kterou zákazník zaplatí) + 1 porci slávek ZDARMA. Zvýhodněná nákupní cena produktů vám umožní nabídnout 1 porci zdarma a přesto dosáhnout zisku, plus navíc mnoho dalších výhod.

Soutok moří v srdci Evropy

Posláním společnosti HOPI FISH HUB je stát se moderním centrem logistiky a zpracování čerstvých ryb pro střední a východní Evropu a tím podporovat trend významného růstu spotřeby čerstvých ryb v tomto regionu.

Více informací o společnosti
Sdílejte své gastrozážitky z festivalu #czechmusselweek